Winkelwagen
Merken

Merken van ikwilverfkopen.nl

Relius logo

Relius

Relius is een professioneel verfmerk wat zijn oorsprong vindt in Duitsland. Het is een opkomende favoriet bij Nederlandse schilders vanwege de goede kwaliteit en dekking en gespecialiseerde producten.

Relius staat met name bekend om hun Clean Coat reinigbare muurverf, die in ziekenhuizen wordt gebruikt en inmiddels ook speciaal voor consumenten verkrijgbaar is in een matte finish.

Graphenstone ecologische verf logo

Graphenstone

Graphenstone heeft zich sinds 2009 volledig gericht op het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke verven en afwerkingen. Daarvoor maken zij gebruik van grafeen en kalk als verfbasis, wat deze verven biologisch-circulair maakt.

Producten van Graphenstone zijn gecertificeerd met enkele van de hoogst haalbare milieucertificaten, waaronder WELL, BREEAM en LEED, en Cradle to Cradle Gold.

Renovlies plus logo

Renovlies Plus

Renovlies Plus is een jong merk wat zich richt op het ontwikkelen van extra glad Renovlies.

Het behang van Renovlies Plus is nabehandeld voor opstaande vezels, waardoor dit behang nog gladder en strakker oogt dan traditionele renovliezen. Het is een uitstekend alternatief voor stucwerk en bovendien een stuk gemakkelijker te verwerken.

Anza logo

Anza

Anza is leidend op het gebied van schildersmaterialen en toebehoren zoals kwasten en rollers. Dit van oorsprong Zweedse bedrijf is inmiddels marktleider in Scandinavië. Wij bieden een selectie van ANZA non-paint artikelen aan, waaronder de uitstekende MicMex rollers. Ook voeren we de vijfdelige Anza ELON muurverfset.

ekotex logo

Ekotex

Ekotex is een van de meest bekende merken als het op renovlies en glasweefselbehang aankomt. Met 9 verschillende lijnen behang in diverse afwerkingen is er voor elke situatie een passend behang: van glad tot getextureerd, en van geluidsdempend tot luchtzuiverend. Ook hebben ze Ekotex Sprint ontwikkeld, een lijn met een voorgeprinte lijmlaag die met water geactiveerd wordt. Handig voor als je veel meters moet maken!

olfa logo

Olfa

Het Japanse Olfa is de originele maker van de rotary cutter. Zij ontwikkelen scherpe messen die moeiteloos door papier en behang snijden. Daarom bieden wij de scherpe Olfa afbreekmessen aan om het verwerken van renovlies of glasweefselbehang nog simpeler te maken.

USPGratis verzending vanaf €100,-
USPVóór 16:00 besteld = vandaag verzonden!
USPVoor schilders én doe-het-zelvers