Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Helaas kunnen we speciaal op kleur gemengde producten niet retour nemen. Witte verf (selecteer wit in het bestelproces) kan geretourneerd worden. Andere kleuren verf worden speciaal gemengd en kunnen we helaas niet retour nemen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Bovendien staat het weigeren van het aannemen van uw pakket of het weigeren op te halen van het depot gelijk aan het retourneren van uw product. Dit houdt in dat de kosten van 6,95 per pakket ook voor uw rekening zijn. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet u:

– het bijgaande formulier invullen: Formulier retouren ikwilverfkopen en deze e-mailen naar: klantenservice@ikwilverfkopen.nl.
– We laten vervolgens een retournummer aanmaken.
– Dat nummer voert u in op het formulier.
– U print het en stuurt het formulier mee met de producten die retour gestuurd worden.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem (als het niet om gemengde verf gaat). U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@ikwilverfkopen.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. U kan het product ook ruilen bij de leverancier in Bunschoten.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.