Ook al proberen wij alle informatie op onze website zo goed en duidelijk mogelijk te verwoorden, er kunnen natuurlijk altijd vragen of onduidelijkheden zijn. Van alle vragen die wij ooit hebben gekregen maken wij direct een FAQ, zodat zelf veel informatie kunt vinden zonder ons te hoeven raadplegen.

Uiteraard staan wij gewoon voor u klaar als zaken nog niet duidelijk zijn, of u een andere vraag heeft!

Hoe lang is de droogtijd van mijn verf?
Dit kun je voor elk product op de productpagina vinden.
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling in huis is?
Bestelt u uw producten voor 16:00 uur, dan gaat uw bestelling dezelfde dag nog de deur uit.
Wanneer berekenen jullie verzendkosten?
De verzendkosten bedragen: € 7,- voor bestellingen onder de € 75,- Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-
Zijn de vermelden prijzen inclusief btw?
Ja, alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.
Welke kleur is standaard wit?
Standaard wit heeft geen kleurnummer en is niet gemengd. Hierdoor is standaard wit geen kleur.
De kleur die ik wil kan ik niet vinden op de website?
Wanneer u uw kleur niet kunt terugvinden op de website, kunt u het beste mailen naar: info@ikwilverfkopen.nl. Het is in meeste gevallen wel mogelijk om de kleur speciaal voor u te maken.
Ik heb gekozen voor afhalen, waar kan ik mijn bestelling afhalen?
Verf afhalen? Dat kan (in Bunschoten). Geef het aan in het bestelproces, stuur graag ook altijd even een mail naar info@ikwilverfkopen.nl voor de details.
Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Zolang wij nog niets speciaal voor u op kleur hebben gemengd en de bestelling nog niet verzonden is, kunt u uw bestelling gemakkelijk bij ons wijzigen. Mail zo snel mogelijk uw wijziging naar info@ikwilverfkopen.nl. Vergeet hierbij niet uw bestelnummer te vermelden.
Kan ik laten bezorgen in het buitenland?
ikwilverfkopen.nl bezorgt in Nederland en België. Heb je een speciale aanvraag, neem dan contact op met ons via: info@ikwilverfkopen.nl voor de mogelijkheden.
Kan ik verf terug sturen?
Op kleur gemengde verf kun je niet retour sturen. Verf met kleurkeuze 'standaard wit' of 'kleurloos' kunnen wel retour.
Wat is het verschil tussen renovliesbehang en glasvezelbehang?
Het belangrijkste (en zichtbare) verschil is dat renovliesbehang glad is, terwijl glasvezelbehang een patroon heeft (bijvoorbeeld visgraat of een geweven structuur). Daarnaast is renovliesbehang sterker en stootvaster dan glasvezelbehang. Meer weten? We schreven ook een blog over het verschil tussen renovlies en glasvezel.
Kan ik zien waar mijn pakket is?
Wanneer wij het pakket met één van onze vervoerders versturen, ontvangt u een email met een track-and-trace code. U kunt met behulp van deze code uw bestelling volgen.
Heb mijn bestelling ontvangen maar is niet compleet
Het kan zijn dat uw bestelling is opgesplitst in meerdere pakketten. Door omstandigheden kan het gebeuren dat er een dag verschil optreedt bij het bezorgen. Het kan ook zijn dat een artikel niet direct leverbaar is. Dit wordt aangegeven op de pakbon en wordt later kosteloos nagezonden..