Winkelwagen
Zakelijk

Zakelijk verf kopen

Zakelijk verf kopen? Dan zit je goed bij ikwilverfkopen.nl. Wanneer je een grote order wilt plaatsen kan dat gemakkelijk via onderstaande formulier. Zo vraag je snel en gemakkelijk een offerte op maat aan. Wij helpen en adviseren je waar nodig zodat je niks vergeet en overal aan hebt gedacht. Ook kunnen we meedenken over specifieke vragen die je mogelijk nog hebt. Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen we snel contact met je op.

Ook voor het zakelijk aanschaffen van behang kun je bij ons terecht. Hiervoor kun je via gemakkelijk een offerte op maat aanvragen. Mail ons op met je vraag op info@ikwilverfkopen.nl

We maken graag een offerte op maat waarbij we in de prijs rekening houden met de ordergrootte. Spoedbestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op. We helpen je graag. 

Om de bestelling ook goed in je boekhouding te kunnen verwerken, krijg je van ons een duidelijke BTW-factuur. Heb je speciale referenties nodig op de factuur? Laat het ons dan even weten!

Bestel je voor 16:00 uur? Dan regelen we dat je het morgen in huis hebt! Boven de €100 is bezorging helemaal gratis. 

Heb jij de spullen liever direct afgeleverd op het adres van jouw klus? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we het juiste transport voor je regelen.

USPGratis verzending vanaf €100,-
USPVóór 16:00 besteld = vandaag verzonden!
USPVoor schilders én doe-het-zelvers