Winkelwagen

Gratis verzending boven € 75,00

Review ikwilverfkopen.nl;

Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden!
Klantenservice

Ruilen en retourneren

Zijn de producten toch niet helemaal zoals je verwacht had? Geen probleem. Je kan je bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren, en dan storten wij het geld inclusief verzendkosten terug. Stuur je een deel van je bestelling terug? Dan worden de verzendkosten niet teruggestort. Let op: Als je een voordeelpakket hebt aangeschaft, dan kun je geen losse onderdelen van dit pakket retourneren. Verwacht je niet alle onderdelen van een pakket nodig te hebben? Dan kun je de gewenste artikelen beter als losse artikelen aankopen.

Producten retour

Let wel op dat wij alleen basis-wit of ready-mixed verf kunnen terugnemen: andere kleuren worden speciaal voor jouw bestelling gemengd, en kunnen niet retour gestuurd worden. Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan ‘wit’ of ‘transparant’ zijn speciaal voor jou gemengde verven, beitsen of lakken. Dit geldt ook voor producten met een veelvoorkomende kleurnaam zoals RAL 9010 of RAL 9001.

Retour procedure

Om een (deel van) je bestelling te retourneren volg je de volgende stappen:

 1. Meld je retour bij ons aan door het formulier hieronder in te vullen. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
 2. Wij maken een retournummer voor je aan en sturen je een retourformulier op. 
 3. Print het retourformulier, vul daar het retournummer op in en stuur een kopie van het retourformulier mee met de bestelling. Heb je van ons een retourlabel ontvangen? Plak dit dan op de buitenkant van de doos.
 4. Verzend het pakket naar het adres vermeld op het retourformulier binnen 14 dagen via PostNL of een verzendpartij van jouw keuze. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt. Bewaar je verzendbewijs tot de retour is verwerkt. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
 5. Is je retour in goede orde ontvangen? Dan storten wij het verschuldigde orderbedrag binnen 5-7 werkdagen dagen terug via de betaalmethode die bij het bestellen is gebruikt. Let op: als een product beschadigd raakt tijdens het retourneren kan een waardevermindering in rekening wordt gebracht. Zorg er dus voor dat je het product goed inpakt, bij voorkeur in de originele doos.

Je bent zelf verantwoordelijk om bovenstaande stappen uit te voeren. Bestellingen die zonder aanmelding worden geretourneerd kunnen niet in behandeling worden genomen.

Retourformulier

  Gratis verzending

  Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Weekendlevering mogelijk!

  Klantenservice

  We helpen je graag met onze expertise als je een vraag hebt. Stel hem via het contactformulier of stuur ons een email.

  Retourneren

  Ben je niet tevreden over je aankoop? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Neem wel even van tevoren contact met ons op.