Winkelwagen

Professionele verf

Met meer dan 30 jaar gezamenlijke ervaring in de verfwereld bieden we jou de beste professionele verf. Ook in de online business zijn we inmiddels al jaren actief. Daardoor weten we precies wat jij, de professional, nodig hebt om goed voorbereid aan de slag te kunnen.

Overzicht van professionele verf

Als kenner van professionele verf zijn we van alle markten thuis. We bedienen de professional op meerdere vlakken: onder meer muurverf binnen en buiten zijn bij ons te verkrijgen. Hier krijg je een van de beste verfmerken van Europa: Relius. Onze overzichtelijke website brengt je naar alle informatie die je nodig hebt over onze producten. Door bijvoorbeeld een uitgebreide beschrijving en extra informatie weet de professional precies wat hij inkoopt. Dat is erg belangrijk als je actief bent in de wereld van de professionele verf. Wij hebben kennis van zaken en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Professionele verf snel geleverd

Een goede service bij verzending is voor ons van groot belang. Bij Nederlandse en Belgische orders boven de 75 euro is verzending helemaal gratis. Daar komt nog bij dat we een korte levertijd hanteren. Bestel je vóór 16.00 uur, dan verzenden we de bestelling dezelfde dag nog. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij voor je klaar. Neem contact op via het contactformulier. Wij willen dat de professional tevreden is. Daarom kun je het product bij ontevredenheid, binnen de bedenktijd, retourneren.

Benieuwd wat de meeste professionals kiezen? Kijk dan hier eens bij ‘onze hardlopers’.

USPGratis verzending vanaf €100,-
USPVóór 16:00 besteld = vandaag verzonden!
USPVoor schilders én doe-het-zelvers