Winkelwagen

Verfgroothandel

Ikwilverfkopen.nl is een verfgroothandel die gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring heeft in de professionele verfhandel. Ook zijn we al tien jaar actief in de online business. Daardoor weten we precies wat er nodig is om je goed van dienst te zijn.

Als verfgroothandel zijn we van alle markten thuis. We bedienen jou, de professional, als het gaat om muurverf binnen en buiten, aflak, beits en betonverf. Wij leveren jou Relius, een van de beste merken van de Europese verfwereld. Via onze overzichtelijke website krijg je alle informatie over onze producten. Door middel van een uitgebreide beschrijving en extra informatie weet je precies wat je inkoopt als professional. Een van de belangrijkste zaken die een verfgroothandel op orde moet hebben. Wij hebben kennis van zaken en helpen graag met alle vragen die je hebt.

Verfgroothandel met snelle service

Bij Nederlandse orders boven de 75 euro is verzending volledig gratis. Daar komt nog bij dat we een korte levertijd hebben. Bestel je vóór 16.00 uur, dan staat de bestelling de volgende werkdag bij je op de stoep. Mocht je nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor je klaar. Contact ons via het contactformulier, of stuur een mail. Wij willen dat de professional tevreden is. Daarom kun je het product bij ontevredenheid, binnen de bedenktijd, retourneren.

Benieuwd wat de meeste professionals kiezen? Kijk dan hier eens bij ‘onze hardlopers’.

USPGratis verzending vanaf €100,-
USPVóór 16:00 besteld = vandaag verzonden!
USPVoor schilders én doe-het-zelvers